Als we in je schoenenkast kijken, wat vinden we dan? Heb je sneakers, laarzen en sandalen in regenboogkleuren of zou je schoenencollectie ’50 tinten grijs’ kunnen worden genoemd?
Kleuren spreken heel veel over onze persoonlijkheden, en mensen trekken op basis daarvan min of meer oppervlakkige conclusies over ons. Kleuren beïnvloeden onze stemming en hoe anderen ons ervaren. Maar wat vertellen je schoenen dan precies over jou?

Rood voor sterk

Als je rode balenciaga schoenen draagt, ben je waarschijnlijk optimistisch, rusteloos en gemakkelijk om eentonigheid te weerstaan. Rood is de kleur van kracht, gezondheid en vitaliteit, dus anderen zullen je beschouwen als een moedig, agressief of impulsief persoon als je de kamer binnenloopt en rood aan de voeten draagt.
Motivatie om in actie te komen, sterke emotie en energie zijn indrukken die je aan anderen overlaat als je deze kleur met de langste golflengte in het kleurenspectrum graag draagt.

Wit is onschuldig en naïef

Wit symboliseert jeugdigheid en zuiverheid en kan wijzen op het verlangen om de enigszins onmogelijke idealen te bereiken. Liefhebbers van witte schoenen zijn netjes en onberispelijk, onzichtbaar en altijd optimistisch.
Als je kast overwegend wit is, ben je waarschijnlijk een veilig, betrouwbaar en zelfverzekerd persoon. Je bent misschien soms verlegen, maar je hebt een duidelijk gedefinieerde houding ten opzichte van de meeste dingen om je heen.

Blauw voor loyaliteit

Hoewel blauw een koele kleur is, is blauw eigenlijk de kleur van een vriend die we altijd kunnen vertrouwen. Dit is de vriend die de chauffeur zal zijn terwijl de anderen plezier hebben met een glaasje meer of minder. Deze vertrouwde persoon draagt ​​waarschijnlijk blauwe sneakers en kan altijd plezier hebben.
Blauwe yeezy schoenen worden gekozen door relaxte, eerlijke en loyale mensen. Ze zijn klaar voor compromissen die zullen leiden tot een eerlijke oplossing en kunnen bijna alles oplossen door te praten.

Zwart is gezaghebbend en krachtig

Prestige en de macht zijn belangrijk voor liefhebbers van zwarte schoenen. Zwarte schoenen worden meestal gedragen door onafhankelijke mensen, met een sterke wil en volledige zelfbeheersing.
Af en toe kunnen ze ongevoelig en ‘controlefreaks’ lijken, en soms zijn ze erg onzeker. Eigenlijk kunnen ze het allemaal zijn, want zwart is alle kleuren in één.
Vanwege hun complexe aard laten ze vaak voldoende ruimte tussen zichzelf en andere mensen, wat prima is omdat in de menigte niemand hun nieuwe zwarte schoenen zou opmerken.

Geel is voor hipsters

De kleur van de zon, geluk, wijsheid en ook verbeelding. Gele sneakers kiezen slimme, wijze mensen met een sterk gevoel voor humor.
Gele schoenendragers kunnen in elke situatie een beetje vreugde brengen, zelfs zonder gele schoenen. Hun favoriete jaarlijkse seizoen is zeker de zomer.

Comments are closed.